loading spinner

Handverktyg

Information

Extrapriser

Handverktyg

Välkommen att välja och vraka i vårt kvalitativa utbud av gedigna skruvmejslar och andra handverktyg. De kommer hålla länge, och många får plats i fickan. Bland tillbehören finner du bland annat bits hylsfästen, skruvnycklar, mutterspräckare, hammare och mycket mer!

Behöver du hjälp att välja? Tveka inte att fråga oss!

Mail: order@ifpartner.se
Tel...

Välkommen att välja och vraka i vårt kvalitativa utbud av gedigna skruvmejslar och andra handverktyg. De kommer hålla länge, och många får plats i fickan. Bland tillbehören finner du bland annat bits hylsfästen, skruvnycklar, mutterspräckare, hammare och mycket mer!

Behöver du hjälp att välja? Tveka inte att fråga oss!

Mail: order@ifpartner.se
Tel: 0122-253 30

Mer

Handverktyg Det finns 15 produkter.

Underkategorier

 • Avdragare

  Här finns vårt stora utbud av avdragare. Välj mellan avdragare för kullager, hydrauliska avdragare, parallell-avdragare och väldigt mycket mer! 

  Har du funderingar kring produkterna? Fråga oss!

  Mail: order@ifpartner.se
  Växel: 0122-253 30

 • Bitsinsatser & bits

  Vi på Antram vet att det är lika viktigt att använda bra bits som det är att använda bra skruv. Det är även viktigt att hitta rätt utförande för rätt ändamål. Hos oss hittar du allt mellan spår-, insex- och inre mångtandade bits. 

  Vårt sortiment består av kvalitetsbits från starka varumärken som BGS technic. Välj bland bitsinsatser, bits, bitshållare och mycket mer. 

  Har du frågor kring vilka verktyg dina behov kräver? Vi hjälper dig! 

  Mail: order@ifpartner.se
  Växel: 0122-253 30

 • Mått

  Vi har ditt nya mätverktyg från ledande varumärken som BGS technic och Kraftmann. Vi har ett stort utbud av digitala vinkelmätare, vattenpass, skjutmått och många andra mätverktyg som fyller stor funktion för yrkesproffs och hemmafixare. 

 • Borrar

  Söker du en kvalitetsborr som kommer hålla länge? Då har du kommit helt rätt! Vi har ett stort utbud av borrar för yrkesprofessionella. Här hittar du kärnhålsborr, spiralborr, borrkronor och borrbits. Vi har även ett stort antal borr-set och en mängd tillbehör!

 • Bokstavs- & Sifferstansar

  Här hittar du professionella bokstavs- & sifferstansar för märkning i metall, i en mängd olika storlekar och varianter.

 • Filar - Slipverktyg &...

  Här finner du vårt kvalitativa utbud av slipverktyg som filar, spatlar, träraspar och mycket fler. 

  Många av våra produkter kommer från marknadsledande Kraftmann och BGS technic, två varumärken som producerar slittålig och kraftfull utrustning för verkstad och industri.  

 • Fräsverktyg

  Vårt utvalda sortiment av fräsverktyg består av effektiva fräsborrar, svetspunkter, borrfräs och ett stort antal set med verktyg. 

 • Hammare

  Hos oss hittar du ett stort sortiment av utvalda, kraftfulla hammare i olika varianter. Vi erbjuder mejselhammare, smideshammare, gummihammare och fler varianter, för att du ska hitta en hammare som passar just dina behov. 

 • Knivar - Saxar & Klingor

  Vårt utbud av brytbladsknivar, plåtsaxar och specialknivar består av högkvalitativa produkter från starka varumärken som Kraftmann och BGS technic. 

 • Mejslar - Körnare &...

  Vi har körnare, mejslar och dornar i en mängd olika varianter och storlekar. Hos oss kan du fynda bland automatiska körnare, karosseri-skiljemejslar och mycket mer. 

 • Gängverktyg

  Gängverktyg är en avgörande del i alla hantverkares verktygslåda. Vi har ett kvalitativt sortiment av gängtappar, gängbackar, gängfilar och set med gängverktyg. Vi erbjuder produkter från ledande varumärken som BGS Technic. 

  Har du funderingar kring vilka verktyg du behöver? Vi hjälper dig! 

  Mail: order@ifpartner.se
  Växel: 0122-253 30

 • Mutterspräckare

  Ibland rostar muttrar fast, eller så blir de runda. Med en mutterspräckare får du snabbt och smidigt bort muttern och kan ersätta den med en ny. Vårt sortiment av mutterspräckare består av produkter från bland annat högkvalitativa varumärket BGS technic.

 • Nyckelverktyg

  Du har hittat vårt stora utbud av nyckelverktyg. Här finner du hylsnycklar, skruvnycklar, vinkelnycklar och mycket mer! Vi erbjuder produkter i många olika varianter och storlekar från starka varumärken som BGS technic och Kraftmann. 

 • Sågar & Sågblad

  Välkommen till vårt kvalitativa utbud av bågsågar, handsågar, metallsågar och mycket mer! Hos oss hittar du även cirkelsågblad och geringslådor. Vårt sortiment består av produkter från bland annat ledande varumärken som BGS Technic och Kraftmann.

 • Spärrskaft,...

  Här finner du vårt stora utbud av spärrskaft, förlängare, adaptrar och alla tillbehör du kan tänkas behöva. Vårt sortiment innefattar en stor mängd olika spärrskaft och förlängningar, för att du ska kunna hitta just den typen du behöver.

  Produkterna är av kända varumärket BGS technic. 

 • Slipa & Polera

  Du har just hittat vårt sortiment av alla verktyg du behöver för att slipa och polera. Vi har kapskivor, slipskivor, polerare och de tillbehör du behöver!

 • Tänger

  Vårt stora utbud av tänger garanterar att du hittar vad du söker. Vi erbjuder avbitare, rörtänger, griptänger, vattenpumpstänger, avisoleringstänger och många andra varianter. 

 • Skruvmejslar

  Här finner du vårt stora kvalitativa sortiment av skruvmejslar i olika varianter och storlekar. Insex, spår, fyrkant, t-profil och många fler från kvalitets-varumärken som Kraftmann och BGS Technic!

 • Skruvstäd & Skruvtvingar

  Här finns vårt stora sortiment av kvalitativa skruvstäd, skruvtvingar och alla de tillbehör du behöver för att limma eller fästa. 

 • Verktygslådor & Väskor

  Här finns vårt stora utbud av verktygslådor och väskor för yrkesproffs och hemmafixare. Vi erbjuder universala verktygslådor för en mängd ändamål, men även verktygslådor som är direkt anpassade till produkter från BGS Technic.
  Våra verktygslådor och väskor kommer från högkvalitativa varumärken som Kraftmann och BGS Technic.

 • Yxor & Spalthammare

  Vi har ett utvalt sortiment av yxor och spalthammare. Vi erbjuder högkvalitativa köksyxor, klyvyxor och yxor med glasfiberskaft. Hos oss hittar du även tillbehör som klyvkilar! 

 • Övriga Handverktyg

  Här finns vårt utbredda sortiment av diverse handverktyg som borstar, pinnbultsverktyg, spiralborrar, skrapor och mycket mer.

per sida
Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Visar 1 - 12 av 15 artiklar

Follow us on Facebook