loading spinner

Skydd

Information

Extrapriser

Skydd

Här hittar du skyddsutrustningen du behöver till din verkstad eller industri. Vi har ett stort sortiment av produkter som hörselskydd, ögonskydd, andningsskydd och mycket mer.

Hos oss hittar du precis den utrustning du behöver för att du och dina medarbetare ska kunna känna er säkra när ni arbetar! 

Är du osäker på vilka skydd du behöver? Tveka...

Här hittar du skyddsutrustningen du behöver till din verkstad eller industri. Vi har ett stort sortiment av produkter som hörselskydd, ögonskydd, andningsskydd och mycket mer.

Hos oss hittar du precis den utrustning du behöver för att du och dina medarbetare ska kunna känna er säkra när ni arbetar! 

Är du osäker på vilka skydd du behöver? Tveka inte att rådfråga oss!

Mail: order@ifpartner.se

Växel: 0122-253 30

Mer

Skydd Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Andningsskydd

  Hos oss hittar du ett noggrant utvalt sortiment av andningsskydd, för att du ska kunna känna dig säker på din arbetsplats. Här hittar du skydd från kända märken som Scott, Sundström och 3M. Vi erbjuder halvmasker, helmasker och filter och andra tillbehör du behöver till ditt andningsskydd. 

  Har du frågor kring andningsskydden? Tveka inte att rådfråga oss! 

  Mail: order@ifpartner.se

 • Avspärrning

  Om du så letar efter avspärrningsutrustning för köbildning, för avdelning eller för att avgränsa ett osäkert område, så hittar du utrustningen hos oss. Vårt sortiment har avpärrningsstolpar, avspärrningsband och mycket mer. 

 • Fallskydd

  Här finner du vårt utbud av fallskyddsutrustning. Vi har ett brett sortiment bestående av selar, karbiner, fallstoppslinor, fallskyddsblock och mycket mer. 

  Fallskyddskitet som du kan köpa hos oss, är till för att du ska kunna bygga ditt eget fallskydd genom att utgå från hur just du jobbar. 

  Behöver du hjälp att välja fallskyddsutrustning? Tveka inte att rådfråga oss så hjälper vi dig!

  Mail: order@ifpartner.se

 • Första hjälpen

  Om olyckan är framme vill man vara förberedd. Hos oss hittar du utrustningen du behöver för att vara redo när missöden sker. Här finner du brännskadeförband, bårar, ögonduschar och annan nödvändig första hjälpen. 

  Osäker på vilken utrustning som behövs på din arbetsplats? Fråga oss! 

  Mail: order@ifpartner.se

 • Handskar & Armskydd

  Vi vet hur viktigt det är att skydda sina händer och armar inom industri och verkstad. Därför hittar du hos oss ett utvalt utbud av handskar och armskydd.

  Vårt sortiment erbjuder tunna och kraftiga handskar, skärskydd, kemskydd och mycket mer. Hos oss är du garanterad att hitta det du söker!

 • Hudvård

  Det är svårt att undvika inverkan på hud och hår inom verkstad- och industriarbete. Därför hittar du hos oss ett stort sortiment av rengöring, vårdande produkter för huden och desinfektion. Du hittar även dispensersystem för att göra rengöring och vård så smidig och effektiv som möjligt! 

 • Huvudskydd

  Vi har huvudskydden du letar efter! Här finns hjälmar, hjälmhuvor och kompletta paket med hjälmutrustning. Allt du behöver för att känna dig säker på din arbetsplats.

 • Hörselskydd

  Är det bullrigt på din arbetsplats? Här hittar du alla sorters hörselskydd du kan tänkas behöva! Vårt utbud erbjuder allt ifrån hörselskydd med Comradio, till hörselskydd för jakt och hörselskydd med kommunikationsradio.

  Här hittar du även alla sorts tillbehör du kan tänkas behöva till dina hörselskydd.

 • Kläder

  Vi har arbetskläder för yrkesproffs! Bland vårt breda utbud hittar du aluminiserade skyddskläder, kemskydd, verktygsbälten och mycket mer. Hos oss hittar du arbetskläder som uppfyller just dina behov. 

  Är du osäker på vilka arbetskläder du behöver? Tveka inte att rådfråga oss!

  Mail: order@ifpartner.se
  Växel: 0122-253 30

 • Skydds - & Arbetsskor

  Hos oss hittar du ett stort sortiment av skyddsskor, strumpor och skosulor som ger skydd och komfort vid olika förhållanden på olika arbetsplatser.

  Vi erbjuder skor med ståltåhätta för skydd mot fallande föremål, skor med spiktrampskydd och skor med stötupptagning i klacken. Välkommen att välja och vraka bland kvalitetsprodukter från pålitliga varumärken som Tegera och Jalas.

 • Svetshjälmar,...

  Vi har svetsutrustning för yrkesproffs! Här finns svetshjälmar i en mängd olika utföranden och storlekar, svetsglasögon, svetskassetter och alla tillbehör du behöver. Vi erbjuder proffsutrustning för att du ska känna dig trygg i ditt arbete. 

  Är du osäker på vilken utrustning som krävs för just ditt arbete? Vi hjälper dig! 

  Mail: order@ifpartner.se
  Växel: 0122-253 30

 • Ögonskydd

  Vi vet hur viktigt det är att se bra när man jobbar, utan att kompromissa med sin egen säkerhet. Därför erbjuder vi ett stort utbud av olika slags ögonskydd. Här finns bland annat svetsglasögon, svetshjälmar, korgglasögon och ansiktsskärmar. 

  Behöver du hjälp att välja ögonskydd? Tveka inte att rådfråga oss! 

  Mail: order@ifpartner.se

 • Övriga Arbetsskydd

Follow us on Facebook