loading spinner
Skydds - & Arbetsskor

Hos oss hittar du ett stort sortiment av skyddsskor, strumpor och skosulor som ger skydd och komfort vid olika förhållanden på olika arbetsplatser.

Vi erbjuder skor med ståltåhätta för skydd mot fallande föremål, skor med spiktrampskydd och skor med stötupptagning i klacken. Välkommen att välja och vraka bland kvalitetsprodukter från pålitliga va...

Hos oss hittar du ett stort sortiment av skyddsskor, strumpor och skosulor som ger skydd och komfort vid olika förhållanden på olika arbetsplatser.

Vi erbjuder skor med ståltåhätta för skydd mot fallande föremål, skor med spiktrampskydd och skor med stötupptagning i klacken. Välkommen att välja och vraka bland kvalitetsprodukter från pålitliga varumärken som Tegera och Jalas.

Mer

Skydds - & Arbetsskor Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Strumpor, Sulor &...

  Komplettera dina kängor med våra tillbehör från ledande varumärken som JALAS. Här hittar du strumpor, sulor, skosnören, impregnering och mer! Strumpor och skosulor finns i en mängd olika färger, storlekar och varianter.

 • Jalas Skor & Kängor

  Användning av rätt skor på arbetet innebär oftast en enorm förbättring i vardagen; mindre smärtor i höfter, knän och rygg. Du kan bara tjäna på att investera i ordentliga arbets- och skyddsskor. Kriterierna för en bra skyddssko är många och arbetsmiljön avgör vilken skyddsnivå du ska välja.

  Vi erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa yrkes- och skyddskor från ledande varumärken som JALAS. De producerar slittåliga skor för en mängd olika yrken. Här finns stålhätteskor, antislip, skyddsstövlar och mycket mer!

  Behöver du råd kring just dina behov? Tveka inte att rådfråga oss!

  Mail: order@ifpartner.se
  Växel: 0122-253 30

 • Graninge & Övriga Skor

  Många hantverkaryrken kräver utomhusvistelse stora delar av dagen. Graninge har länge skapat kängor, skor och stövlar av högsta kvalitet som är perfekta för skandinaviska väderförhållanden.

  Hos oss hittar du ett stort sortiment av yrkes- och skyddskor från starka märken som Graninge och Dunlop. Här finns kängor, skyddsskor, stövlar och mycket mer! 

Follow us on Facebook