loading spinner
Handskar & Armskydd

Vi vet hur viktigt det är att skydda sina händer och armar inom industri och verkstad. Därför hittar du hos oss ett utvalt utbud av handskar och armskydd.

Vårt sortiment erbjuder tunna och kraftiga handskar, skärskydd, kemskydd och mycket mer. Hos oss är du garanterad att hitta det du söker!

Handskar & Armskydd Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Tegera Handskar

  Alla detaljer i en handske från Tegera är noga genomtänkta med avseende på ergonomi, säkerhet och komfort. 
  Hos oss hittar du högkvalitativa skyddshandskar från marknadsledande Tegera. Vi har ett stort sortiment med allt ifrån kemskyddshandskar till läderhandskar och väldigt mycket mer!

 • Skydd- & Arbetshandskar

  Vi har skyddshandskar och arbetshandskar för en många olika ändamål. Vi har en mängd olika typer av handskar som skärskyddshandskar, värmeskyddande handskar, vattentäta och mycket mer. Hos oss är du som yrkesproffs garanterad att hitta rätt handskar! 

 • Armbågsskydd

  Här finns vårt sortiment av armbågsskydd, både justerbara skydd och skydd som förebygger tennisarmbåge.

 • Armskydd

  Verkstad- och industriarbetare är ofta i behov av extra skydd. Hos oss hittar du ett stort utbud av armskydd i olika material och utförande. 

 • Handledskydd

  Här finner du vårt utbud av handledsskydd. Vi erbjuder högkvalitativa handledsskydd med justerbara band och skenor, för att underlätta för yrkesproffs. 

 • Kemskydd Korttid

  Här kan du välja bland ett stort utbud av korttidshandskar och kemskyddshandskar i olika material för olika ändamål. Om det så är handskar i nitril, PVC eller latex du söker - vi har det!

 • Sport & Fritid

  Vi har ett kvalitativt utbud av trädgårdshandskar, bland annat från starka varumärket Guide. Vårt sortiment består av handskar i många olika färger och varianter!

Follow us on Facebook