loading spinner
Fallskydd

Här finner du vårt utbud av fallskyddsutrustning. Vi har ett brett sortiment bestående av selar, karbiner, fallstoppslinor, fallskyddsblock och mycket mer. 

Fallskyddskitet som du kan köpa hos oss, är till för att du ska kunna bygga ditt eget fallskydd genom att utgå från hur just du jobbar. 

Behöver du hjälp att välja fallskyddsutrustning? Tvek...

Här finner du vårt utbud av fallskyddsutrustning. Vi har ett brett sortiment bestående av selar, karbiner, fallstoppslinor, fallskyddsblock och mycket mer. 

Fallskyddskitet som du kan köpa hos oss, är till för att du ska kunna bygga ditt eget fallskydd genom att utgå från hur just du jobbar. 

Behöver du hjälp att välja fallskyddsutrustning? Tveka inte att rådfråga oss så hjälper vi dig!

Mail: order@ifpartner.se

Mer

Fallskydd Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Fallstoppslinor

  Fallstoppslinor är idealiska för arbete på hög höjd, som till exempel takarbete. De är till för att bromsa eller begränsa fall, för att du som yrkesproffs ska känna dig trygg i ditt arbete.

  Våra fallstoppslinor håller hög kvalitet och kommer från marknadsledande Cresto.

 • Falldämparlinor

  Falldämparlinor är till för att dämpa kraften i ett fall vid arbete på höga höjder. De är mycket flexibla och användarvänliga. Hos oss hittar du falldämparlinor från högkvalitativa varumärket Cresto.

 • Fallskyddsblock

  Fallskyddsblock kombinerat med falldämparlina eller fallstoppslina, ger ett ultimat skydd för eventuella fall. Vi erbjuder ett sortiment av fallskyddsblock med enorm styrka och kvalitet, från ledande varumärket Cresto. 

 • Fallskyddskit

  Hos oss hittar du kompletta fallskyddskit från starka varumärket Cresto. Kiten består av kvalitativa selar, fallskyddsblock, väskor och förankringssling. 

 • Förankring

  Här hittar du högkvalitativa förankringssling för yrkesproffs. Vi har vajrar i olika typer, längder och utföranden, från marknadsledande Cresto. Självklart har vi även ett sortiment av tillbehören du behöver till din förankringssling, som förankringspunkter, fästen och livlinor! 

 • Karbiner

  Karbiner är A och O i din fallskyddsutrustning. Våra karbiner och skruvlänkar kommer från starka varumärket Cresto, håller hög kvalitet och kommer i en mängd olika utföranden. Vi har karbiner i aluminium och stål, med snap-lås och skruvlås och mycket mer! 

 • Räddningsutrustning

  Räddningsutrustning från Cresto är enkel att använda och medger en snabb evakuering/räddning från exempelvis kranar, skylift, plattformar och industribyggnader.

  Cresto tillverkar nedfirnings- och evakueringsutrustning som arbetar med centrifugalkraften och friktionsbroms, vilket förser en med tillförlitlig evakuering.

 • Selar

  Bland våra fallskydd hittar du selar i hög kvalitet från Cresto. Helselen hjälper dig som industriell reparbetare med balans, skydd och bra ergonomi. Vi har även ett utbud av kvalitativa stödselar. 

 • Stödlinor

  Här finns vårt stora utbud av högkvalitativa stödlinor för yrkesproffs. De kommer i olika längd, utföranden och styrka för att du ska hitta det som passar dig. 

 • Tillbehör Fallskydd

  Här hittar du alla tillbehör du behöver för att komplettera din fallskyddsutrustning. Allt ifrån båtmansstolar, till kärnmantellinor och linlås. Här finns även en mängd produktväskor för att du med enkelhet ska kunna transportera din fallskyddsutrustning.

Follow us on Facebook