• Välkommen till Antram!

    Ett familjeföretag med över 65 år i branschen


Om Antram Industri- och Filterpartner i Sverige AB

”Antram” är arbetsnamnet på vårt företag som drog igång sin verksamhet redan 1955. Företaget startades av de två kompanjonerna Nils Antonsson och Wilhelm Ramstedt och drevs några år innan Nils son, Weine Antonsson tog över verksamheten och drev fram till sin pension 2006. Då handlades det mest med fordonsprodukter till en växande bilpark i ett Sverige som var under stark expansion på grund av just bilen.

Företaget och dess utveckling drivs idag av tredje generationen Antonsson.

Hans Antonsson och hans hustru Daniela har sedan 2006 expanderat verksamheten och verkar fortfarande på den lilla industriorten Finspång i norra Östergötland.

Industri & Filter Partner i Sverige AB är idag det juridiska namnet på organisationen som idag har tre säljkanaler som ständigt utvecklas.

• Lokal industributik i Finspång med Östergötland som arbetsområde. Vi finns på Skäggebyvägen 24.
• Resande säljare i Östergötland
• Webbhandel med försäljning i norra Europa.Lagerservice

I Östergötland sköter vi distributionen med vår varubil direkt till våra kunder och vi kan erbjuda vår lagerservice till kunder som vill jobba i enkelhetens tecken. Lagerservice innebär att vi underhåller ett förutbestämt sortiment som kunden önskar att vi fyller på och uppdaterar. Sortimentet kan bestå av allt ifrån fästmaterial till skyddsprodukter, maskiner, verktyg, verkstadsutrustning mm.

Ett av våra viktigaste produktområden är filter och som säljs både genom uppsökande verksamhet och via vår webbhandel. Vi säljer alla typer av filter till tunga fordon, industri, fartyg, park maskiner, fastigheter (ventilation), mm.

Vi har hela tiden kundens behov i fokus och strävar efter att alltid överträffa kundens förväntningar.

I första hand vänder vi oss till yrkesproffs inom entreprenad, industri, lantbruk, verkstad, maskinservice och fastighetsskötsel mm.

Våra kunder finns i hela Skandinavien och vi jobbar ständigt med att förbättra vårt produktutbud och hitta nya spännande produkter som kan lösa problem för proffs i deras yrkesvardag.
Vårt sortiment

Produkterna vi erbjuder är av högsta kvalitet och vi har flera kända varumärken som borgar för hög kvalitet i vårt sortiment. Exempel på produkter och leverantörer är enligt följande;

HiFi Filters:

Filter till i huvudsak följande områden tillhandahålls av oss:
Process industrin, Tunga fordon, entreprenad, lastbil, truck, kompressor, fartyg och fastigheter (ventilation).

De filter som vi kan tillhandahålla är:
Oljefilter, hydraulfilter, luftfilter, vattenfilter, kylvätskefilter, bränslefilter, luftningsfilter, kabinfilter, friskluftsfilter, ventilationsfilter fastighet, gnistfilter.

Kompressorer:
Kolvkompressorer, skruvkompressorer, Fiac

Kompressorerna finns som en-fas och tre-fas, oljesmorda eller oljefria. Vi för ett brett sortiment av reservdelar och servicedelar till våra kompressorer och kan även ombesörja service om så önskas.

Högtryckstvättar:
Kränzle, Nilfisk Alto, Kärcher

Hetvattentvättar, kallvattentvättar finns i en rad olika modeller med olika vattentryck och vattenmängder, allt efter dina tvättbehov.

Slangvindor:
Faicom

Vi tillhandahåller allt ifrån pulverlackerade, öppna och inkapslade slangvindor till rostfria slangvindor som passar för våta miljöer med livsmedelskrav mm. Slangvindor till riktigt konkurrenskraftiga priser för hobbybruk finns också.

Elverk och Motorsvetsar:
från tyska Geko

Geko bensin och dieseldrivna elverk finns i ett flertal utföranden och monterar Honda motorer på sina elverk som borgar för lång livslängd. Asykron generatorer på elverken ser till att känslig utrustning inte skadas och skapar en jämn sinuskurva. Andra finesser är silentutförande med stort luftfilter och stor ljuddämpare, avstängningsautomatik vid oljebrist, bränslevolymmätare och avstängningsbar startförstärkning.