Kampanjer

No products found which match your selection.

Tryckluftsverktyg

No products found which match your selection.

Antram Industri- och filterpartner

Välkommen till ”Antram” Industri- och filterpartner i Sverige AB.

1955 startade Nils Antonsson och Wilhelm Ramstedt Antram och sedan 2006 drivs det av tredje generationen Antonsson (Hans Antonsson & hustrun Daniela).

Vi är specialiserade inom flera områden till exempel verktyg där säljaren Markku Lampi varit aktiv inom specialverktyg sedan 1986 och nu åker runt i mellan Sverige med Antrams verktygsbuss. Andra områden som vi är extra kunniga inom är filter från HiFi och Baldwin för Industri, Fastighet, Fordon. Högtryckstvättar, Motorsvetsar, Elverk, Slangvindor, Kompressorer och mycket mer säljer vi från kända märken som Kränzle, Nilfisk, Honda, Geko och många många fler. Det viktigaste av allt är du alltid snabbt och enkelt kan beställa reservdelar till produkterna.

I Östergötland sköter vi distributionen med vår varubil direkt till våra kunder och vi kan erbjuda vår ”Lagerservice” till kunder som vill jobba i enkelhetens tecken. Lagerservice innebär att vi underhåller ett förbestämt sortiment som kunden önskar att vi fyller på och uppdaterar. Sortimentet kan bestå av allt ifrån fästmaterial till skyddsprodukter, maskiner, verktyg, verkstadsutrustning mm.

Välkommen att kontakta oss för frågor eller att besöka oss i våran industributik på Skäggebyvägen 24 i Finspång.

Antram har allt du behöver